Om os

Hos Mr Gulv finder du et gulvfirma der lever af tilfredse kunder. Vi stiller store krav til service og kvalitet uden at gå på kompromis med prisen. Ring til os på tlf. 22 55 66 54 og få en venlig snak om din forestående gulvopgave. Vi servicerer både private og erhverv.

Gulvafslibning

Vi sliber alle slags trægulve så de igen vil fremstå som nye. Gulvafslibning fjerner urenheder og små ujævnheder i gamle og slidte gulve. Vi benytter kun de beste gulvslibemaskiner og mange af vores kunder bliver overraskede over hvor stor en forskel en afslibning gør ved deres gamle gulve. Vi udfører også afslibning af trapper.

Gulvafhøvling

En gulvafhøvling er kun nødvendig når dine gulve er særligt slidte og medtagne. En afhøvling af gulve fjerner et tykkere lag end en gulvafslibning. Som fagmænd vil vi altid rådgive dig i hvorvidt dine gulve trænger til en gulvafhøvling eller om de, som i de fleste tilfælde, kan nøjes med en gulvslibning. Læs mere her om gulvafhøvling.

Gulvbehandling

Efter en gulvafslibning eller gulvafhøvling skal dine gulve efterbehandles. Vi fører alle slags gulvbehandlinger, herunder lak, lud og olie. Vi er naturligvis også leveringsdygtige i hvidpigmenteringer med lud og olie. Læs mere om gulvbehandling her.

Gulvrenovation

Ring til os med dit konkrete behov for gulvrenovation.


Vi elsker det vi laver!

Vi holder en aftale, kommer til tiden, svarer når du ringer og så bliver vi ved til du er 100% tilfreds med resultatet. Læs mere om vores tilfredshedsgaranti her.

Vi ser frem til at høre fra dig.
Mr Gulv

Mr Gulv på Google Plus
Mr Gulv på Facebook
Mr Gulv på Twitter