Gulvafslibning

gulvafslibning

Hos Mr Gulv udfører vi gulvafslibning på hele Sjælland til konkurrencedygtige priser.

Vi er erfarne gulvslibere der går op i det vi laver og vi sætter en ære i altid at skabe glade og tilfredse kunder gennem venlig kommunikation og gode resultater.

Vores garanti til dig

 

Vi giver fuld tilfredshedsgaranti: Vi bliver ganske enkelt ved til du er tilfreds med resultatet.

Hos Mr Gulv får du gulvafslibning af høj kvalitet til gode priser. Det er tillige vigtigt for os at vi altid kan tilbyde kort ventetid på vores gulvslibning så står du med en presserende opgave så vil vi i de fleste tilfælde kunne hjælpe dig, også med kort varsel.

Vi lever af tilfredse kunder, god service er derfor helt centralt for os. Derfor finder du i os også et gulvfirma der kort og godt holder en aftale og kommer til tiden.

Hvad er gulvafslibning?

Alle typer trægulve bliver med tiden kedelige at se på da det øverste lag bliver slidt og snavset. En gulvafslibning vil imidlertid fjerne det øverste lag af gulvet således at det vil fremstå som nyt igen.

En gulvslibemaskine benytter sandpapir til at fjerne det øverste lag, men vil ikke fjerne mere end at det igennem årene vil kunne slibes adskillige gange. Sandpapiret fjerner urenheder i gulvet og udjævner uhensigtsmæssige riller og spor i gulvet. Til meget svært beskadigede gulve slår en gulvafslibning dog ikke til. Hertil benyttes en gulvafhøvler som i stedet for sandpapir benytter mekaniske knive til at fjerne et tykkere lag af gulvet. Mr Gulv tilbyder naturligvis også gulvafhøvling, men vil kun anbefale en afhøvling til meget slidte gulve.

Vi benytter kun de bedste gulvslibemaskiner som ikke efterlader slibespor og som giver den mest glatte overflade.

Gør det selv gulvafslibning

Er du praktisk anlagt og har mod og tid til at foretage en gulvafslibning på egen hånd kan dette sagtens lade sig gøre. Det er dog noget du skal være påpasselig med medmindre du allerede har erfaring med afslibning af gulve. Hos Mr Gulv bliver vi ofte bestilt til at komme ud og udbedre skaderne efter et “gør det selv” projekt. Det er let at komme til at lave slibespor, hvis man ikke er påpasselig og mestrer teknikken. Mange udlejningsmaskiner er tilmed dårligt vedligeholdte, hvilket gør dem umulige at skabe gode resultater med, selv for professionelle gulvmænd.

Vi ved hvordan man skaber gode resultater og benytter kun de bedste maskiner, hvorfor vi kan udføre en afslibning langt mere omkostningseffektivt. Derfor er det faktisk slet ikke så mange penge du sparer på at slibe dine gulve selv når det kommer til stykket.

Gulvbehandling

Vi tilbyder alle former for efterbehandlinger herunder lak, lud og olie. Vi kommer gerne ud og rådgiver dig i den bedste gulvbehandling til netop dine gulve.